MER Å FARE MED

NORTRAIN er landets største senter for utdanning innen petroleumsteknologi og relaterte fag. Gjennom vår egen fagskole og et omfattende kursprogram er vi det selvskrevne valget for alle som drømmer om en karriere offshore. Lærerkreftene hører til blant de kvasseste i klassen, med årelang erfaring innenfor sine respektive fagfelt. Legg til topp moderne undervisningsfasiliteter og en veltrimmet, seriøs organisasjon, så har du oss et nøtteskall. NORTRAIN gir deg rett og slett mer å fare med.

NORTRAIN ble etablert 01.07.2005. Selskapet er en videreføring av Stiftelsen Norsk Senter for Offshoreutdannings avdeling 1 Tananger.
Selskapet er eid av de ansatte.

NORTRAIN Wellcontrol AS ble stiftet 13.05.2013, og er et heleid datterselskap av Norwegian Drilling Academy AS.
NORTRAIN Wellcontrol AS leverer IWCF Trykkontroll sertifiseringskurs innen både Boring og Brønnservice.

NORTRAIN er et av Norges største sentre for utdanning innen petroleumsteknologi og relaterte fag. Hovedaktivitetene er Grunnleggende kurs i Bore- og Brønnteknikk, Trykkontroll-sertifisering for borepersonell, samt modulbasert Fagskole – Linje for Petroleumsteknologi.

NORTRAINs ansatte og eksternt tilknyttete instruktører holder et høyt faglig nivå, og har bred erfaring blant annet fra mange års arbeid offshore.

Vår visjon er at NORTRAIN skal være den foretrukne samarbeidspartner innen bore- og brønnserviceutdanning nasjonalt og internasjonalt.

 

Hos oss møter du lærere og instruktører med lang fartstid fra oljebransjen.