HELGEKURS BRØNNTEKNIKK

 • HELGEKURS
  320t
  • Kr 27.000,-
  • 60 timer nettbasert opplæring
  • 260 timer selvstudium
  • 5 helgesamlinger
  • Kurset er tilpasset for kandidater som skal ta privatisteksamen innenfor VG Brønnteknikk
Følger du all oppsatt undervisning på dette kursopplegget kan vi garantere at du vil bestå de 4 sentralt gitte eksamener på VG2 Brønnteknikk. 

FOR DEG SOM ALLEREDE HAR BESTEMT DEG FOR Å TA HELGEKURS I BORE- OG BRØNNTEKNIKK

NORTRAIN ønsker at også du skal få et godt tilbud, og best mulig undervisning – slik at du er godt forberedt til de sentralt gitte eksamener, – som er myndighetspålagt for de som skal jobbe offshore innenfor Boring og Brønnservice.

Norwegian Drilling Academy AS har derfor satt opp et kurs som er tilpasset de endelige eksamener du må ta i november og desember.Hos oss vil du få en oppstartspakke, – med forberedende arbeid før første helgesamling. Det understrekes at helgekurset er mer krevende og intenst enn dagskurs og vil kreve en del egeninnsats.

På hver helgesamling vil du få minimum 16 timer effektiv og relevant undervisning av kompetent personell, – som har flere års erfaring med undervisning i fagene på VG 2 Brønnteknikk. De fleste av våre lærere og instruktører har ledende stillinger offshore, – og er oppdatert på hva som skjer i Nordsjøen. Dette vil gjøre deg i stand til å forstå den grunnleggende opplæringen, – slik at du kan oppnå den pålagt kompetanse iht. retningslinje 024. Dvs. at du kan melde deg opp til, og gjennomføre sentralt gitte eksamener.

Du må være oppmerksom på at du ikke er klar for å reise offshore, selv om du har bestått de aktuelle sentralt gitte eksamener, og at du også må bestå alle ekstra kurs beskrevet i offentlig fagplan for VG 2 Brønnteknikk. Vi viser til vedlegg av fagplanen som du finner i vedlagte link.
NORTRAIN vil derfor også gi deg et tilbud om alle disse kursene, – informasjon om disse kursene finner du også under informasjon om B&B dagkurs hos NORTRAIN. Vi kan gi deg et pakketilbud, – med fast pris for alle disse kursene, – alternativt pris for hvert enkelt kurs. Med en totalpakke vil du komme rimeligere ut enn om du velger å ta disse kursene som enkeltkurs hos andre leverandører.

NORTRAIN har inngått samarbeid med offshoreutdanning.no

NORTRAIN har med umiddelbar virkning inngått et samarbeid med offshoreutdanning.no for å gjennomføre helgekurs i Bore- og Brønnteknikk med oppstart i januar 2015. Offshoreutdanning sitt Helgekurs i B&B består av 5 helgesamlinger, pluss 60 timer nettbasert opplæring, og ca. 260 timer selvstudium. Kurset i Stavanger gjennomføres i NORTRAIN sine lokaler i Tangen 10. Dette Helgekurset koster kr 27.000,-, inklusive den nettbaserte delen.

 

Fordeler

Bare NORTRAIN gir deg så mye ekstra inkludert i kurspakken

• Alle lærebøker gratis tilgjengelig i kursperioden (Drillers Data Handbook kan kjøpes)
• Digital læringsplattform med presentasjoner til de ulike fagene
• Dyktige instruktører med praktisk erfaring og oppfølging etter kursevalueringer
• Gratis kaffe
• Behjelpelig med liste over utleiehybler.
• Hotellavtale med Rica Forum Hotel Stavanger